MPS køber, som de første, Heidelbergs digitale trykmaskine: Primefire

Det er den internationale emballagekoncern Multi Packaging Solutions (MPS) med base i New York, der lægger ryg til den første pilotinstallation af Primefire 106, Heidelbergs digitale B1 format trykmaskine med Fujifilm Inkjet Teknologi.

Pilotprojektet startede i januar hos MPS’ tyske trykkeri i Obersulm. MPS er specialiseret i emballageløsninger til forskellige segmenter som farmaceutisk, sundhed og personlig pleje, og de beskæftiger mere end 9.000 mennesker i 14 lande. MPS planlægger en større ekspansion ind i digital emballageproduktion for at tilbyde deres kunder en større værdi i salgssituationen.

– En stor del af vores kunder er velkendte varemærker inden for konsum og kosmetik. Her er hurtige og hyppige ændringer i såvel varemærke som produktudtryk afgørende for succes i salgssituationen. Ved at tilbyde vores kunder fleksibilitet og kvalitet sammen med variabel og individualiseret emballage giver vi dem mulighed for at skille sig ud i konkurrencen og drage nytte af et større forretningspotentiale. Og for at kunne det har vi brug for en pålidelig, industriel digital trykmaskine som Heidelberg Primefire 106, som kan integreres ind i vores eksisterende workflow, fortæller Steffen Schnizer, administrerende direktør for MPS i Obersulm.

Pilotprojektet følges med stor interesse fra især andre emballageproducenter. I starten af februar blev projektet, på en Heidelberg Info Day, præsenteret for over 40 interesserede trykkerier, hovedsagligt fra Europa og USA. De fleste som sagt fra emballageindustrien.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-02-09

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC