60 år med Elopak

I begyndelsen af februar 1957 blev Elopak grundlagt af Johan Andresen senior, som investerede i Christian August Johansens vision. Og visionen var at bringe Pure-Paks kartonlicens fra USA til Europa for at bygge Pure-Pak påfyldningsmaskiner.
 
Elopak blev en succes som i dag er repræsenteret med 40 kontorer i 30 lande, hvilket blandt andet inkludere 11 fabrikker og tre Pure-Pak associerede forhandlere.
 
Gennem de seneste 60 år har Elopak revolutioneret funktionaliteten, brugervenligheden og faconen på Pure-Pak-kartonen samtidig med, at de har udviklet nye påfyldningsteknologier og –systemer.
 
Pure-Pak kartonen, som de fleste af os kender fra diverse mælke- og saftprodukter, findes i en bred portefølje, som dækker forbrugernes vekslende krav. Elopak har udviklet forskellige kartonegenskaber og lukkemekanismer som forbedrer både brugervenligheden, øger holdbarheden og styrker systemkvaliteten.
 
Elopak arbejder desuden på, at reducere emballagen indvirkning på miljøet. De har blandt andet udviklet 100% fornybar karton, som regnes for den mest miljøvenlige karton, der nogensinde er lavet, siger Elopak i deres pressemeddelelse.
 
Pure-Pak Aseptic Systems er udviklet for at imødekomme markedets krav om højkvalitets- og højhastighedspåfyldningsudstyr til applikationer med lang holdbarhed. I 2011 åbnede Elopak en topmoderne fabrik i Möchengladbach i Tyskland. I løbet af få år har de udviklet modulært designede påfyldningsmaskiner, som opfylder de højeste standarder til hygiejne og krav til effektivitet.
 
– I mere end seks årtier har Elopak udviklet både Pure-Pak-kartonen og påfyldningsteknologien med indsigt, innovation og en kultur for teamånd og samarbejde, udtaler Niels Petter Wright, CEO i Elopak, og fortsætter:
– Alt dette for at øge værdien på vores produkter og tjenester, så de kommer vores kunder og forbrugerne til gode. Vi udvikler kontinuerligt os selv og produktsortimentet i jagten på flere muligheder for at gøre emballagen vigtig, og vise at forbrugeren er i centrum.SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-02-14

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC