Kunderne glade for retursystem til kaffekapsler
Henriette Sonne-Schmidt, landechef for Nestlé Danmark

Henriette Sonne-Schmidt, landechef for Nestlé Danmark, fortæller i pressemeddelelse, at de i 2016 har haft et tilfredsstillende år, hvor de har vundet markedsandele inden for deres største produktkategori – kaffe.
 
– Danskerne ønsker i højere grad forskellige kaffetyper på forskellige tidspunkter på dagen, og de ønsker at kunne vælge blandt mange varianter – varme som kolde. Det har vi satset hårdt på at kunne levere. Inden for instant kaffe tilbyder vi nu mange Nescafé-varianter. Man kan foruden den klassiske GOLD-version bl.a. vælge Økologisk Fair Trade, Black, Crema eller Koffeinfri, ligesom vi også nu tilbyder tre forskellige kolde Nescafé-varianter – det, vi kalder Ready To Drink, siger Henriette Sonne-Schmidt.
 
Danskerne vil styre Nespresso-maskinen via mobilen
Nespresso, der også har haft et fint år, peger på, at danskerne har taget godt imod muligheden for at kunne have overblik over sin kaffe via mobilen.
 
Trenden Internet of Things (IoT) er for alvor kommet til Danmark. Hos Nespresso havde de et godt julesalg af deres første generation af connected-maskiner, hvor man kan via en app kan brygge sin kaffe, så den står klar, når man kommer hjem, og få oplysninger om forbrug og afkalkning.
 
– Danskerne kvitterer også for, at vi har et retursystem for de brugte kapsler, som vi genvinder, og grumset bliver brugt som biogas eller biogødning. Vi samler ganske enkelt flere og flere kapsler ind, fortæller Fredrik Nilsson, direktør i Nespresso Danmark, uden at komme nærmere ind på omfanget eller væksten.

Nestlé er verdens største producent af fødevarer og drikke og omsætter på verdensplan for ca. 600 mia. kr. årligt. Selskabet har 340.000 ansatte, heraf 5.000 forskere, og er den virksomhed, der forsker mest i fødevarer med årlige forskningsinvesteringer på ca. 11 mia. kr. Nestlé producerer og sælger kendte mærker som fx Nescafé, Nespresso, Nesquik, KitKat, Smarties, After Eight, Fitness, Cheerios og meget mere. Nestlé består i Danmark af Nestlé Danmark, Nespresso og Nestlé Professional.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-02-24

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC