Dansk emballageprofil får en helt ny WPO-pris

Søren Rahbeck Østergaard, fra DTI, er en af de fire vindere i WorldStar-kategorien ”Lifetime Achievement in Packaging”. Det er første gang prisen uddeles, og vinderne er udvalgt af en international jury på et møde i Chicago.

Den prestigefyldte pris er stiftet af WPO (World Packaging Organisation) og den er en del af konkurrncekonceptet WorldStar, hvor emballager fra hele verden hvert år bedømmes og belønnes.

”Lifetime Achievement in Packaging” ser dagens lys for at have en mulighed for at give individuelle belønninger til personer, som har vist kompetence og engagement inden for emballageområdet.

Søren Rahbek Østergaard startede sin emballagekarriere tilbage i 1966, hvor han som ung begyndte at arbejde ved en emballagelinie til fødevarer. Lige siden har han være beskæftiget med emballager og fra 1975 har han arbejdet med emballageudvikling. Han har bidraget med mange innovative løsninger og været med til at stå i spidsen for den danske udvikling af smarte og intelligente emballager.
 
Han har haft ansvaret for den danske emballageskole siden 1999 og i mange år været aktiv som sektions- og teamleder inden for fødevarer og emballage på Dansk Teknologisk Institut.
 
Også i den offentlige debat har Søren Rahbek Østergaard været en profil med debat om emballages for- og bagdele. Hans motto har været: Emballage er en gave til miljøet. Som emballagedebattør har han flere gange være at finde på både TV, radio, konferencer med mere samt i aviser, magasiner og nyhedsbreve.

Ud over Søren Rabek Østergaard blev også Anne Emblem, Storbritannien, Dharma Ratnayake, Sri Lanka og Sergio Haberfeld, Brasilien belønnet.
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-02-28

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC