Smurfit Kappa køber portugisisk Bag-in-Box firma

For at styrke sin position på det sydeuropæiske bag-in-box-marked køber Smurfit Kappa det portugisiske Litbag.
LitBag har specialiseret sig i flerlags-EVOH-film, som forlænger produkters holdbarhed. Virksomheden er en af de førende på det portugisiske vinmarked og eksporterer til flere lande, bl.a. Spanien og Frankrig.

Smurfit Kappa skriver i en pressemeddelelse, at man med købet af Litbag kan styrke sin Smurfit Kappa Bag-inBox-position og samtidig også styrke sin position på vinsegmentet.

– Bag-in-Box-forretningsdelen fortsætter med at vise stort potentiale forkoncernen. Vi ser frem til at udvide vores globale tilstedeværelse og ser store muligheder for vores Bag-in-Box-segment over hele  verden de kommende år, siger Roberto Villaquiran, fra Smurfit Kappa Europa.
 
Litbag, som blev startet i 2014, ligger ved Porto i det nordlige Portugal. Virksomheden fremstiller bag-in-boxposer i størrelserne 2, 3, 5, 10, 15 og 20 liter.

– Litbag er en dynamisk virksomhed med flotte præstationen inden for innovation og markesudvikling. Deres film-produkter og lukke-teknologi Vitop er to ting, som adskiller vores respektive produkter fra konkurrenterne. Sammen kommer vi til at skabe fantastiske muligheder, siger Thierry Minaud, Smurfit Kappa Bag-in-Box.

Købspris, overtagelsesdag og andre oplysninger er endnu ikke offentliggjort.
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-03-06

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Bag-in-Box Smurfit Kappa

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC