Internationalt etikettræf hos Strongpoint i Malmø
Bjanrne Petersen fra Visutech fotograferer den imponerende skarer af interesserede etikettrykkere.

I uge 10 var der i flere dage fuldt hos etikettrykkeriet Strongpoint i Malmø. Etikettrykkere fra hele Europa var mødt op til et arrangement sat i scene af HP. I løbet af to dage havde man omkring 100 interesserede besøgende, mens den tredje dag var forbeholdt de internt ansatte.
 
Strongpoint flyttede sidste år ind i nye lokaler i Malmø og investerede i den forbindelse i en ny digital HP Indigo 8000 etiketpresse, som var blevet præsenteret på DRUPA og som kan printe 80 meter i minuttet. Derudover har de købt en AGB Fast Track offline stansemaskine, som står i forlængelse af Indigoen. AGB Fast Track havde også premiere på DRUPA og kan håndtere hastigheder på op til 150 meter i minuttet, og har samtidig meget korte omstillingstider.
 
Det var de to maskiner, der var anledningen til, at de mange etikettrykkere befandt sig i Malmø. HP fik hjælp af Strongpoint til at vise maskinen i drift og til at afholde et interessant seminarprogram henover dagene. Det var de åbne døres politik hos Strongpoint, som uden at tøve lukkede konkurrenter fra nær og fjern ind i butikken.

Packnews og magasinet nord emballage var med til arrangementet og i næste nummer af magsinet kan du få flere detaljer fra dagen, og læse hvad der blev sagt på seminarerne.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-13

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC