Grilning uden sorte fingre

Den spanske leverandør af grill-briketter, Carbones Fergón, har i samarbejde med DS Smith udviklet en grillemballage, der ikke efterlader kulstøv under transport og lagring, som grillmesteren kan håndtere uden at få snavsede fingre og som ikke efterlader sig emballage til bortskaffelse.
 
Carbones Fergón er Spaniens største producent af vegetabilsk kul og har mange forskellige løsninger til grilning af mad. De har længe ønsket at have en variant, der løste ovennævnte udfordringer, samtidig med at det skulle vær én bæredygtig løsning.
 
Løsningen – WonderGrill Box– er blevet en papemballage der er tæt og stabil nok til ikke at drysse kulstøv alle mulige vegne, som let kan placeres i grillen, åbnes og antændes uden at man får snavsede fingre. Kullene antændes i emballagen, som derfor bliver en del af forbrændingen. Papemballagen er bygget op så man løfte låget og antænder emballagen i midten. Via nogle huller spredes ilden hensigtsmæssigt i emballagen og giver en jævn forbrænding.
 
Udover emballagens praktiske egenskaber tager den sig også godt ud i butikkerne og bidrager dermed til en helhedsoplevelse, som Carbones Fergón forventer sig meget af.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-14

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC