En vigtig mødeplads for emballageproducenter, varemærkeejere og forskere

Konferencen Packbridge Research Forum er på få år blevet en af de vigtigste mødepladser i Europa for emballageindustrien, varemærkeejerne og forsknings- og uddannelsesinstitutionerne. Den 23. maj afholdes årets Packbridge Research Forum på Studio i Malmø. Her samles typisk mellem 100 og 150 mennesker for at dele viden og udvide deres netværk. Det e en helt unik mulighed for emballageproducenterne til træffe de rette personer og høre om den seneste forskning.
 
– Interessen for denne begivenhed er stor og vi har i år et stjernefelt af talere fra hele Norden og sågar fra Tyskland, siger Johan Mårtensson, direktør for Packbridge.
– Rygtet om Packbridge har spredt sig til hele Europa og i år har vi besøg fra det anerkendte Frauenhofer Institute som vil holde en præsentation på konferencen.
 
Fra de nordiske lande er der repræsentanter fra VTT i Finland, Danmarks Teknologiske Institut og fra Sverige vil der blive præsenteret forskning fra RISE, Lunds universitet, Malmø højskole og Karlsstad universitet.
 
Forskning inden for emballage er intensiv på mange universiteter og institutioner. Der etableres meget kundskab, som industrien kan anvende og udvikle og derigennem give forskningen højere værdi. Den akademiske og institutionelle verden har brug for kanaler at udbrede deres resultater i, og man har indset, at Packbridge Research Forum er en effektiv platform for at opnå dette.
 
I år er fokus på den seneste forskning omkring intelligente og smarte emballager, fødevaresikkerhed og spild, nano-teknikkens indflydelse på emballagen og det seneste inden for bioplast. Derudover vil temaer som bæredygtighed og cirkulær økonomi også have sin fokus på konfernecen.
 
Du kan læse mere om Packbridge Research Forum her.
 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-23

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC