Blæk som hæfter på olieret fødevareemballage

ACT Logimark lancerer en ny printerblæk, der kan appliceres på olierede overflader. Derfor er det nye blæk specielt velegnet inden for fødevareområdet.
Det sorte blæk, der har fået navnet Linx 1063, er udviklet til inkjetprintere i serien Linx 8900 CIP (Continuous Ink Jet) og det er specielt målrettet for at kunne trænge gennem tynde olielag og kondens på plastik- og glasemballage.

I en pressemeddelelse skriver ACT Logimark, at Linx 1063 indeholder en sort farve, som giver en fin kontrast og læsbarhed på transparente og svagt farvede materialer. Blækkets specielle formel gør det muligt at printe koder gennem tynde lag af olie, fedt eller kondens, og også at bevare printkvaliteten, hvis koden udsættes for påvirkning af olie, fedt eller kondens senere i produktionsprocessen.

Blækket er derfor specielt velegnet til fødevareemballage. Typiske anvendelsesområder er emballage til produkter som smør, margarine, charcutteri, kød og mejeriprodukter med mere. Blækkets tørretid er på bare et til to sekunder, og det modstår kemikalier, syrer, alkalier, vaskemidler, benzin og vand.

Udover glas og et bredt sortiment af plastik er Linx 10163 også velegnet til applicering på materialer som fx metal.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-03-28

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC