Små bægre med plads til en ske

RPC Superfos har designet et låg til bægre i størrelsen Ø75 mm, der kan rumme en to-delt ske.
Det betyder, at to-go-markedet har fået en ny mulighed.
 
Langt de fleste bægre med mejeriprodukter når frem til forbrugeren med en membranfolie svejset på toppen og uden ske. Sådan behøver det ikke at være mere, for med en nydesignet løsning fra RPC Superfos kan der nu også komme en ske med i låget til den populære portionsstørrelse med 75 mm i diameter.
 
Det betyder, at den stigende gruppe af forbrugere, der spiser på farten, nu får ekstra muligheder og ikke skal vente på at finde en ske.
 
– Vi har udviklet et låg med plads til en todelt ske, og låget passer til den lille diameter, som typisk bliver brugt til bægre med eksempelvis yoghurt eller chokolademousse. Det er en nyskabelse på emballagemarkedet. Vi lancerer denne løsning, for at vores kunders produkter kan opnå større synlighed i kølemontren gennem et låg med ske. Og som bekendt er bare dét at få opmærksomhed trin ét i bestræbelserne på at øget salget, forklarer Rikke Justenborg, Product Portfolio Manager hos RPC Superfos Stilling.
 
Den todelte ske er af polypropylen. Låget er af APET og har en PET forsegling, som er nem at fjerne. Det sker helt intuitivt, og således kan hele forseglingsfladen bruges til kommercielle budskaber i stedet for brugerinstruktioner. Der er seks farver at vælge imellem.
 
Låget fås i valgfri transparente farver, og dermed er der mulighed for mange forskellige farvekombinationer til låg, bægre og forsegling, så der kan skabes et emballagedesign, som forbrugerne har nemt ved at få øje på i køledisken.

Det nye låg-alternativ er udviklet med omtanke for logistik, og derfor er højden på det holdt så lavt som muligt. Bægeret er nemt at stable, hvad enten det er tomt eller fyldt. Den nye lågløsning findes også til bægre med Ø95 mm.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-03-30

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage design Emballage udvikling RPC

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC