BillerudKorsnäs udvikler liner til HP PageWide
Det er blandt andet HP PageWide T1100s som skal drage nytte af den nye liner.

Kartonproducenten BillerudKorsnäs har indledt et samarbejde med HP om udvikling af en hvid, bestrøget kraftliner, der skal kunne anvendes i højhastigheds, vandbaseret inkjetprint og som er særligt optimeret til brug i HPs PageWide rulleprinterserie.
 
BillerudKorsnäs skriver i en pressemeddelelse, at målet er, at udvikle en bestrøget kraftliner til HPs ColorPRO-teknologi som gør det muligt at printe med vandbaserede farver i høj hastighed uden at mediet skal forbehandles (primes). Løsningen skal åbne for mere rentable, digitale emballageløsninger.
 
ColorPRO-teknologien indebærer, at farven skal fikseres på mediets overflade for at give tilstrækkelig farvemætning, skarpe detaljer og et stort farverum. Gennem samarbejdet bliver BillerudKorsnäs den første ColorPRO-teknologipartner i Europa, når det gælder specialudviklede løsninger til emballageindustrien.
 
– Vi valgte BillerudKorsnäs som partner, ikke bare fordi de er en markedsleder inden for højkvalitets, bestrøgne linere, men fordi de kan tilbyde en bred pallette af løsninger på det fiberbaserede emballageområde og en global dækning, siger John Ferraro, direktør for media supplies and solutions hos HP.
 
BilledrudKorsnäs forventer, at den nye PageWide-liner er tilgængelig på markedet i slutningen af 2017.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-04-07

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC