Nyt materiale til fleksibel emballage med vindue

Den amerikanske emballagekoncern Sonoco lancerer et nyt transparent emballagemateriale, som anvendes til fleksible emballager, hvor brugeren kan se hele eller dele af indholdet.
Materialet, som har fået navndet ClearGuard, har fine barriereegenskaber, som giver en god beskyttelse af følsomme produkter, som kager,kiks, snacks, tørret kød samt forskellige tyoer af mellemmåltider.

Ifølgepressemeddelelsen fra Sonoco er ClearGuard et godt alternativ til andre fleksible materialer som aluminiumsfilm eller metalliserede film, da det transparent og dermed kan skabe fleksible emballager, der er gennemsigtige eller emballage med vindue.
 
– Forbrugerne vil gerne se produktet inde i pakken, og derfor er det vigtigt, at man kan tilbyde emballage med den egenskab, samtidig med at pakken bevarer produkternes friskhed og kvalitet. ClearGuard har exceptionel lav gennemtrængningshastighed, når det gælder syre ogvand, hvilket beskytter produktet og giver langholdbarhed, fortæller Sonocos markedsførings- og innovationschef Marcy Thompson.

ClearGuard har også gode trykegenskaber og kan lamineres med andre materialer for at opnå forskellige strukturalternativer.

Ifølge Sonoco er ClearGuard-emballagerne også anvendelige til dyremad og produkter, som er bagt, tørrede, frysetørrede eller fugtige
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-04-13

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage udvikling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC