Over 170.000 besøgte Interpack

Der kom 170.500 besøgende til dette års Interpack for at se, hvad de 2.865 forskellige virksomheder havde at vise på deres stande. Og tre ud af fire besøgende kom fra andre lande end Tyskland, og repræsenterede ikke mindre end 168 forskellige nationer.
Det fremgår af den pressemeddelelse som Interpack har publiceret i samarbejde med messen. Messen varede syv dage og sluttede den 10. maj.
 
Interpack fortæller også, at 75% af de besøgende var beslutningstagere med chefstillinger eller andre beslutningsdygtige funktioner.
 
– Interpack er et ”must-see” for alle i emballagebranchen og giver både en unik inspiration og indsigt. Messen er ikke bare en uovertruffen mulighed for at fremvise sine produkter, men er også en vigtig mødeplads for leverandører og kunder fra hele verden, konstaterer Friedbert Klefenz, øverste chef for Interpack 2017.
 
Der var stor tilfredshed blandt de besøgende. En undersøgelse på messen viste at tilsammen 98% af deltagerne var enten tilfredse eller meget tilfredse med hvad de oplevede på messen.
 
– Interpack har endnu engang vist, at det er emballagebranchens vigtigste begivenhed og største innovationsplatform. Vort koncept ”Interpack Alliance” har øget vores eksponering på de store vækstmarkeder og gjort at vi kan lokke endnu flere dygtige emballageeksperter til Düsseldorf, siger Hans Werner Reinhard fra Messe Düsseldorf.
 
Næste Interpack afholdes i maj 2020, og ti den tid vil messeområdet have fået en ny indgang syd og en ny messehal 1. Den præcise dato er endnu ikke fastsat.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-11

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC