Esko belønnes for simplificering
Davide Dal Col, B & B International (tv), Bruno Vermeulen, EMEA Marketingchef hos Esko og Michael Seidl fra Print & Publishing Media Group.

Esko har modtaget to EDP-priser for deres produkter ArtiosCAD Display Store og Automated Quality Assurance. Priserne uddeles til dem, der repræsenterer de største fremskridt inden for printproduktionsværktøjer, softwareudvikling, materialer, farver og færdiggørelsessystemer.

EDP (European Digital Press Association) blev stiftet i 2006 af seks europæiske fagmagasiner med fokus på digital print og produktion. I dag har EDP 20 medlemmer. Formålet med EDP er at give branchen et bedre grundlag at foretage investeringer på.
 
Esos ArtiosCAD Display Store er et omfattende online bibliotek af afprøvede og funktionsduelige skabeloner til skiltedesign. Der er et stort udvalg af skabeloner, der kun kræver placering af grafik og eventuelt tilpasning i størrelsen. Ellers er skabelonen produktionsklar. Det sparer tid og fjerner risikoen for potentielle fejl. Ved at tilbyde disse designs simplificerer Esko produktionen af skilte og øger produktiviteten inden for visuel kommunikation, hedder det i begrundelsen.
 
Automated Quality Assurance er en kundetilpasset løsning udviklet i samarbejde med blandt andre GlobalVision. Det er et sæt funktioner, der automatisk inspicerer og sammenligner filer. Ved at fange og identificere problemer med fx stavning, stregkoder, farver eller mere emballagespecifikke elementer i prepress-processen forbedres flowet og kvaliteten.
 
Bruno Vermeulen, EMEA marketingchef, udtaler i en pressemeddelelse:
– Priserne er en stor anerkendelse af vores software- og workflow-løsninger. Vi stræber efter, at simplificere vores kunders arbejdsprocesser ved at tilbyde nemmere, hurtigere og fejlfri operationer. Det er dejligt at få den anerkendelse af af EDP.
 
31 ud af 150 nominerede fik priser i de forskellige kategorier. Priserne blev overrakt i forbindelse med en ceremoni på den netop overståede FESPA-udstilling i Hamborg.
 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-15

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC