Stegeposen som kan anvendes på grillen

Den engelske emballagevirksomhed Sirane Ltd., med hovedsæde i Telford, har udviklet en speciel stegepose som kan anvendes både i ovnen og på havegrillen.

Posen har fået navnet Sira-Cook Supreme Cooking Bag og indgår i firmaets nye kampagne Bag of Ideas (en pose ideer). Ifølge Sirane er den meget enkel at anvende da den både skulle være let at åbne og sikre en perfekt tilberedning af maden! Den kan anvendes sammen med stort set alle varmekilder, herunder også direkte på grillen.
 
– Vores nye stegepose har mange potentielle anvendelsesområder og mange fordele. Ikke mindst at forbrugeren selv kan vælge om maden fx skal tilberedes i ovnen eller på grillen, udtaler Simon Balderson, administrerende direktør i Siranes Ltd.
 
Den specielle foliepose er udstyret med varmebestandig, transparent plast overside, og er udformet så den tåler direkte varme fra fx gas- og kulgrill og at den sikrer, at grønsager, kød, fisk m.m. bevarer såvel saftighed, mørhed og smag. Emballagen kan endvidere pakkes med hele retter, så den giver nye muligheder i forhold til at lange færdige grillretter over disken.
 
– Forbrugeren slipper helt for at håndtere maden. Intet spild, intet mas med krydderier og marinader og ingen grill at rengøre. Bare på med posen og afvente et godt slutresultat, siger Simon Balderson.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-22

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC