Palcut: Succes med Point-of-Sales-koncept og flot regnskab

Palcut har formået at effektivisere deres produktion og hente flere gode kunder hjem, samtidig med at de har haft ressourcer til at udvikle fx et nyt Point-of-Sales-koncept, som havde stor succes på årets Interpack.

Palcut, der har hovedsæde i Holstebro, havde stor succes på Interpack med deres nye Point-of Sales-koncept: Antim. Det er et mellemlægsark med sideflapper, der hænger ud over siderne på pallerne. Sideflapperne kan tiltrykkes med et budskab, og på den måde bliver det til en ”butikssælger”, der er perfekt til forskellige kampagner.

Point-of-Sales-konceptet består af en Palcut arkskærer og Antim antiskridpapir, der leveres klar til brug med det ønskede tiltryk.

– Antim 65 point-of-sale er et billigt alt i ét-koncept for markedsføring af mærkevarer i butikkerne, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i Palcut, og han fortsætter: – Det sparer kostbar tid for alle og giver brands en større synlighed i disse år, hvor mange butikker holder igen med at give plads til skilte og salgsdisplays fra leverandørerne.
 
Palcut har ikke blot succes med mellemlægspapiret. Sidste år formåede de at øge deres bruttofortjeneste med 23 procent til 13,5 millioner kr. Overskud efter skat gik fra 2,4 til 4.7 millioner. Resultatet skyldes ikke mindst en stor vækst på det sydeuropæiske marked.
 
– Vi har haft en god vækst på såvel det danske marked som i Skandinavien og en meget stærk vækst i specielt Italien, hvor vi har fået flere vigtige kunder i løbet af det seneste år. Derudover er vi blevet mere effektive i vores produktion og havde i fjor en større produktion med samme antal ansatte, pointerer Rudi Pedersen.

 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-05-22

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage udvikling Emballagemesse Emballageteknologi Emballeringsudstyr

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC