Hvad med en uddannelse som emballageteknolog?
De nye dimittender fra emballageuddannelsen fejrede det med en tur over Øresund.

På professionshøjskolen i Helsingborg i Sverige har de netop uddannet det tredje kul af emballageteknologer. Det er en uddannelse, der sigter på at skabe forståelse for hele værdikæden i emballagefremstilling. Den omhandler fremstilling i alle typer af materialer og alle relevante trykteknikker, konvertering samt emner som miljø, logistik, produktions- og kvalitetsstyring, fyldeteknikker, mærkning m.m.
 
Uddannelsen er to-årig fuldtidsuddannelse eller 80 undervisningsuger fordelt på 2 år, hvor de 24 uger er afsat til praktikforløb, som man selv kan være med til at vælge, og dermed specialisere sig i den retning man ønsker.
 
I følge uddannelsesleder, og initiativtageren til uddannelsen, Kay Thrygg bliver de studerende typisk ansat som emballageteknikere, emballageudviklere, projektledere, produktions- og procesteknikere, beregnere, designere eller logistikansvarlige inden for så brede områder som lægemiddelindustrien, den grafiske branche, etiketbranchen, fødevareindustrien og mange andre steder.
 
De studerende fejrede dette års dimission med en frokost på Helsingør-Helsingborg færgen. Måske er der flere danskere der bliver fristet af emballageuddannelsen på professionshøjskolen i Helsingborg, og vælger at tage færgen over de kommende år?


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-30

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC