Global fødevaresikkerhed på agendaen

Professionelle fra hele verden har været samlet i Sverige og Danmark til en konference om, hvordan videnskab og teknologi kan medvirke til at sikre fødevaresikkerheden globalt. Konferencen, der fandt sted på både Lunds Universitet i Skåne og på Danmarks Tekniske Universitet, fokuserede på emner som fødevaresvindel, anitimikrobiel modstand, kampen mod fødevarebårne sygdomme og bæredygtig fødevareproduktion. En stor del af talerne var fra DTU.
 
Hvordan er forbrugerne beskytte mod at købe fødevarer med farligt indhold? Og hvordan undgår de at købe fødevarer med falsk varebetegnelse? Det er nogle af de spørgsmål, som de godt 150 professionelle fødevareeksperter fra hele verden diskuterede på den tre dage lange GoFood-konference, som løb af stablen fra den 31. maj til den 2. juni.
 
Blandt de diskuterede emner var også systemer til overvågning af sygdomsfremkaldende mikroorganismer, metoder til at øge det generelle indtag af fisk og beregning skadevirkningerne ved toxoplasmose.
 
Konferencen er organiseret af det nyligt etablerede Center of Excellence in Food Safety som er stiftet i 2016 af DTUs nationale fødevarevare institut, Lunds Universitet, The Hong Kong Polytechnic University og University of Bologna. 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-06-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC