CO2-neutrale genbrugs-plastikposer

Amerplast og Fortum Recycling & Waste Solutions er klar med et  finsk projekt i storskalaformat inden for cirkulær økonomi. Den cirkulære bærepose ESSI. Den præsenteres på World Circular Economy Forum i Helsinki i disse dage.
 
ESSI-posen er det mest favorable bæreposealternativ, når det drejer sig om CO2-udslip, vandforbrug og forbrug af ikke-genanvendelige naturlige ressourcer  (iflg. Optikassi).  Posen er fremstillet af genanvendt plastikaffald, og det unikke er, at genbrugsmaterialet er indsamlet hovedsageligt fra finske husholdninger.
 
Poserne er CO2-neutrale, med et væsentligt mindre CO2-aftryk end fra traditionelle bæreposer inden for butiksmarkedet i dag inklusiv papirs- og stofposer.
 
I Finland begyndte de sidste år at indsamle emballageaffald fra forbrugerne, som kan aflevere affaldet på specielle øko-sorteringssteder.
Plastikken bliver efter behandling genbrugt som råvare i plastikindustrien.

The World Circular Economy Forum 2017 i Helsinki er samlingssted for anerkendte eksperter, opinionsledere og beslutningstagere fra området, og det er stedet, der viser de bedste eksempler på cirkulær økonomi verden rundt.
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-06-06

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Bæreposer emballage Miljø Plastaffald Plastemballage Plasticbæreposer Returemballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC