...
Trojanlabel og Nilpeter indgår samarbejde

Trojanlabel, som fremstiller digitale inkjet etiketprintere, og Nilpeter A/S har indgået en aftale om distribution af Trojanlabels Trojan2 digital etiketprinter.
 
Aftalen gælder for de specifikke markeder, hvor Nilpeter USA Inc., Nilpeter do Brasil, Nilpeter Asia Pacific og Nilpeter Ltd. I UK og Irland opererer.
 
– Det har fra starten været vores strategi at tilbyde et bredt sortiment af digitale løsninger sammen med vores PANORAMA-produktlinje og Trojanlabel passer perfekt ind i den ligning, så vi nu kan dække en større del af markedet med kvalitetsprodukter, som kunderne forventer vi kan levere, udtaler Jakob Landberg, slags- og marketingsdirektør hos Nilpeter A/S.
 
­– Trojan2 er det perfekte redskab til at bringe etiketproducenterne ind i den digitale verden, og er som sådan det perfekte supplement til Nilpeters PANORAMA hybrid løsning.
 
TrojanLabel er vokset hurtigt og er på kort tid blevet en af de førende inden for digital etikettryk. Det dansk stiftede firma blev tidligere på året integreret i AstroNova Inc.
 
– Vi ser dette samarbejde som værende helt afgørende for at videreføre den succes vi allerede har opnået med flere hundrede installationer spredt ud over hele verden, siger Mikkel Wichmann, administrerende direktør i TrojanLabel. – Med Nilpeter som global partner kan vi komme endnu tættere på vores kunder, yde en stærkere backup og udvikle vores distributionskanaler endnu mere.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-08-03

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC