...
IKONPRINT installerer multi-layer funktion på deres etiketlinje
Direktør Thomas Nielsen, Ikonprint (tv) og direktør Uffe Nielsen, Grafisk Maskinfabrik (GM).

Det danske etikettrykkeri Ikonprint, der er specialister i etiketter med RFID og NFC-chips, har installeret det nye Smart-Lam Multi-layer modul fra GM (Grafisk Maskinfabrik) på deres DC330 konverteringsmaskine ligeledes fra GM.
 
Det betyder, at Ikonprint nu kan lægge to lag ovenpå hinanden med henblik på flere lags og peel-and-reveal produktion. I modsætning til den traditionelle måde at gøre det på, hvor man laver en såkaldt cut-and-cross-over og derved halvere banebredden, så kan man her udnytte hele web-bredden og dermed få en højere produktivitet og en større design frihed.
 
Flere lags etiketter anvendes tit på farmaceutiske produkter, hvor der er behov for meget information på ofte ret små pakninger, og hvor informationen helst ikke skal kunne blive væk. Men det naturligvis også anvendes til forskellige former for added value, hvor man kommer konkurrencer, opskrifter eller andet ind i etiketten, så den bliver mere attraktiv for køberen.
 
For at sikre nøjagtig pasning mellem øverste og nederste lag har GM udviklet et optisk feedback-system, som løbende justere banespænding og register. 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-08-14

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC