...
Peter Larsen Kaffe bruger FSC-kopper

 På SMUK-festen serverede Peter Larsens Kaffebusser og mobile kaffebarer den undværlige danske drik – selv på festivaller – i bæredygtige kopper.
 
Lars Aaen Thøgersen, der er udviklingschef hos Peter Larsen Kaffe på Smukfest fortæller om virksomhedens arbejde med bæredygtighed og samarbejde FSC Danmark.
– Vi har været på Smukfest de sidste 5-6 år, og vores samarbejde udvides løbende. Det samme gælder vores fokus på samfundsansvar, hvor vi har været frontløber i kaffebranchen gennem årtier. Vi bestræber os på at skabe forandring og forbedring, fortæller Lars Aaen Thøgersen.
 
Rørepinde og papkrus bærer det lille FSC-logo med træet, der er beviset for, at materialerne kommer fra skove, der er drevet bæredygtigt.
 
– På emballagesiden er det væsentligt for os at minimere vores miljømæssige aftryk. Derfor er vores papkrus 100% plantebaserede, komposterbare og kommer fra FSC-certificerede skovbrug. På denne måde har vi hånd i hanke med, at papiret produceres med maksimalt hensyn til naturen, siger Lars Aaen Thøgersen
 
– Som lille, dansk virksomhed kan vi ikke redde verden, men vi kan gøre en kæmpe forskel. Det forsøger vi at gøre ved konsekvent at tilstræbe den mest bæredygtige løsning. Her tænker vi bæredygtighed økonomisk, socialt og miljømæssigt.
 
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-08-14

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Drikkevareemballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC