...
Bland-selv-nødder i SuperLock-bæger

Bland-selv-konceptet er populært mange steder. Forbrugerne vil gerne selv have indflydelse på, hvad indholdet i netop deres ”pose” skal indeholde.
Den belgiske virksomhed Ranobo har lanceret et koncept, hvor forbrugerne selv kan blande en portion nødder fra forskellige større beholdere i supermarkedet. De udvalgte nødder hældes direkte ned i et SuperLock-plastbæger med skruelåg.

 
– Alt tyder på, at vi når de forventede salgstal. Vores nøddeudvalg er populært, men hvis det ikke havde været for SuperLock-bægeret, ville konceptet ikke have været, hvad det er i dag, fortæller Gilles Jeuris fra Ranobo
– Vi ville gerne præsentere vores nødder på en ny, attraktiv måde og komme tættere på vores kunder. Vi fandt på idéen med bland-selv-nødder og skulle bruge en emballage til det. RPC Superfos foreslog SuperLock-bægeret, og det har faktisk alt, hvad vi kan tænke os: Den rette størrelse, et praktisk skruelåg og en god styrke, der gør, at kunderne kan bruge bægeret igen og igen derhjemme.
 
Nødderne er gode til at spise undervejs, fx i bilen, og det er derfor ret praktisk, at bægerets form og størrelse passer til kopholderen i de fleste biler.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-08-21

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage design Emballage udvikling RPC

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC