...
HP sætter sig tungt på LabelExpo

Sidste år på Drupa var HP for første gang nogensinde den største udstiller, og stødte dermed Heidelberg af tronen. Med sine 2.400 m2 på den kommende LabelExpo sætter HP sig også suverænt på den trone med en stand, der er henved dobbelt så stor som den næststørste.
 
På standen vil man kunne se HPs nye GEM-teknologi, som er udviklet sammen med JetFX. Den gør det muligt at udføre digitalprint og forædling i en og samme arbejdsgang og med mulighed for individualisering i både tryk og forædling. Konceptet blev vist første gang på Drupa, hvor JetFXen arbejdede sammen med en HP WS6800-etiketmaskine.
 
Derudover vil der blandt andet blive vist HP Indigo 20000 som er en rullebaseret digital mellemformats løsning til emballager, etiketter og krympefilmsapplikationer.
 
HP viser også deres Pack Ready coating system. Færdige lukningsposer til fødevarebrug, der kan fyldes direkte med for eksempel frysetørrede fødevarer, supper og lignende.
I standen vises også forskellige sikkerhedsløsninger, og besøgende kan benytte lejligheden til at lære mere om varemærkebeskyttelse og produktidentifikation.

LabelExpo afholdes den 25-28. september i Bruxelles.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-08-25

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC