...
Elopak og Stora Enso samarbejder om ny miljørigtig emballage

Norske Elopak har i samarbejde med Stora Enso som de første anvendt den brune karton Natura Life til mælkekartoner til økologisk mælk, som du kan læse om i en anden nyhed her på siden.
Samarbejdet har resulteret i lanceringen af den første karton, som er fremstillet af naturligt ubleget karton. Naturally Pure-Pak®, som kartonen hedder, har et meget naturligt udseende og føles også naturligt.

Den nye karton,Natura Life by Stora Enso bevarer træfibrenes naturlige brune farve og der er også en synlig fiberstruktur. Det giver det naturlige resultat, et anderledes udseende, holdbarhed og autentisk. Generelt et indtryk som efterspørges mere og mere i forhold til etiske, økologiske og organiske produkter.

Pure-Pak® emballage med naturligt brunt karton findes i størrelserne 1 liter og 500 ml.Emballager fungerer fungerer fint med fyldelinier til både færske og ESL-behandlede produkter. Pure-Pak® kan genbruges 100 procent i eksisterende genbrugssystemer.
 
Denne nye karton er på et helt nyt niveau, når det gælder klimamærket emballage. Den tegner sig for et helt nyt koncept, har Elopak udtalt.

Den nye karton produceres hos Stora Enso og hovedparten af alle træfibre kommer fra svenske og norske skove.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-08-28

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Drikkevareemballage Elopak emballage Emballage udstyr Levnedsmiddel emballage Miljø Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC