...
Unikt måleudstyr til gaspermeabilitet fra italiensk producent

Italienske PermTech har fået en nordisk forhandler af deres udstyr til måling af gaspermeabilitet. Det er svenske Elastocon, der har fået forhandlingen.
Under varemærket ExtraSolution – et spin-off fra Pisas universitet, der blev købt af PermTech sidste år, tilbydes uniks udstyr til målign af gaspermeabilitet gennem film, folier og andre typer emballage som fx bag-in-box og PET-flasker til fødevarer, lægemidler og elektronik.

PermTech tilbyder tre modeller til måling af gaspermeabilitet med indbygget kontrol af temperatur og luftfugtighed:

TotalPerm er det eneste instrument på markedet, som kan måle permeabilitet af syre, kuldioxid og vanddampe i samme materialeprøve pga. Tre sensorer i samme celle.

MultiPerm har to sensorer i en eller to celler og er det eneste instrument på markedet, som måler permeabilitet af to gasser i samme prøve: Syre-vanddampe, syre-kuldioxid eller vanddampe-kuldioxid.

Perme har en sensor i en eller to celler og måler permeabiliteten i filmmateriale for enten syre, kuldioxed eller vanddampe.

Instrumenterne styres fra et forudindstillet program på en medfølgende Windows-computer. Denne kan også udstyres med tilbehør til andre typer emballage som fx bag-in-box og PET-flakser.

Herudover tilbyder PermTech to instrumenter til flasker og andre typer af emballage:

CarboPack BT måler hurtigt permeabilitet af kuldioxid i PET- og glasflasker og andre emballager. Der måles fra ekstremt lave niveauer (0,0013 cm3 per døgn), og der gives eksakte holdbarhedsprognoser for drikkevarer og emballage med børd, ost og kaffe m.m.

PackPerm måler syrepermeabilitet, fra ekstremt lave niveauer (0,0001 cm3 per døgn) i emballager til fødevarer og lægemidler: poser, pakker, små beholdere, rør, forskellige typer af PET-flasker, kork og glasflasker med mere.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-09-04

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Drikkevareemballage emballage Emballage udstyr fødevareemballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC