...
Peterson i gang med storinvestering i de skandinaviske lande
Dan Johannessen, direktør Peterson Skandinavien

Emballageproducenten Peterson, der har fabrikker i Sverige i i Randers, har meddelt, at de er i gang med et større investeringsprogram på 25 millioner euro.
Investeringerne skal først og fremmest ske for at fremmevækster i forbindelser med at VPK Packaging Group og Klingeles for nylig købte Peterson.

I Sverige er det fabrikkerne i Bäckefors og Norrköping, som kommer til at nyde godt af en investering på omkring 9 millioner euro til nye maskiner og ny certificering.

Peterson opnåede for nylig som den første skandinaviske virksomhed det højeste niveau inden for BRC-certificering (BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials) for fabrikkerne i Randers og Norrköping. BRC-certificderingen indebærer, at Peterson opfylder kravene til produktion af emballage til fødevarer og lægemidler.

– At opnå det højeste niveau af BRC-certificering indebærer, at vi nu kan tilbyde en løsning for selv de mest strikse krav inden for blandt fødevarerindustrien. Det anser vi som en stor styrke og fordel for Peterson, fortæller Dan Johannessen, direktør i Peterson Skandinavien.

Peterson er en selvstændig skandinavisk forretningsenhed, om ejes af VPK Packaging Group og Klingele, som er to familieejede virksomheder, der deler både en langsigtet forretningsvision og en lang erfaring inden for emballage.
Der arbejder omkring 600 personer i Peterson Skandinavien, og omsætninger ligger på cirka 160 millioner euro. Virksomheden har produktion i Sverige, Norge og Danmark (Randers). De producerer hovedsagelig bølgepapprodukter, store kasse og standardiserede kasser samt displays.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-09-07

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Bølgepap emballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC