...
Pay as you pack – giver nye automatiseringsmuligheder

Egatec, der udvikler standardmaskiner inden for pakning, palletering og intern transport til end-of-line, lancerer et nyt forbrugskoncept til investering i automations- og produktionsudstyr. Med det nye koncept betaler brugeren kun for det, der bruges.
Pay as you pack, betyder helt enkelt, at man betaler efter forbrug, idet det er antallet af producerede kasser, der lægges til grund for betalingens størrelse.
 
– Leasing har længe været en attraktiv finansieringsform herhjemme. Vi kender det fra biler, kopimaskiner og entreprenørmaskiner, så hvorfor ikke også industrimaskiner? For nogle virksomheder kan det være svært og dyrt at skaffe kapital. Afkastet skal helst være større end investeringen, og har man udsving i produktionen, hvor man eksempelvis pakker meget i højsæsonen og mindre i lavsæsonen, så er afkastet selvfølgelig mindre end hvis maskinen kørte i døgndrift. Med vores ”pay as you pack-koncept” betaler man kun for maskinen når man bruger den. Det giver den størst mulige fleksibilitet, oplyser Mads Nychel, adm. direktør i Egatec Packaging Int.
 
Pay as you pack er både en fleksibel investering og en ”all inklusive”-løsning. Der er ingen udbetaling og ingen investering. Egatec producerer, leverer og installerer anlægget, så betalingen træder først i kraft når maskinen er implementeret. Dermed får kunden allerede besparelsen fra dag ét. Forbrugsmodellen bygger endvidere på et all-inclusive koncept med en komplet serviceaftale og online dataopsamling, der der inkluderer vedligehold, reparationer og reservedele – alt det, der skal til for en driftssikker produktion.
 
– Servicepakken sikrer kvaliteten og levetid af vores maskiner samt minimerer risikoen for driftsstop. Det skaber selvfølgelig tryghed hos vores kunder, konkluderer Mads Nychel.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-09-11

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage udstyr Emballageteknologi Emballeringsudstyr

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC