...
 Emballagegruppen indleder strategisk samarbejde trykkerier

Emballagegruppens nye strategiske samarbejdslinie ses ved at de netop har opkøbt 65 procent af aktierne i Strandbygaard Grafisk A/S, der er beliggende i Skjern samt 50 procent ejerandel af Grafisk Forum I Horsens.

Aftalen er kommet i stand, da Emballagegruppen A/S og Strandbygaard Grafisk A/S ønsker at deltage aktivt i den konsolidering, der pågår i branchen. Emballagegruppen A/S ønsker endvidere at styrke produktionskapaciteten inden for offsettryk/digitaltryk og forædling, hvilket er Strandbygaard Grafisk A/S’ kernekompetencer.

Begge aktionærer I Strandbygaard, Ole Strandbygaard og Claus Scotwin, fortsætter som medejere og direktører i Strandbygaard Grafisk A/S og ser frem til at blive en del af en større koncern.
Strandbygaard Grafisk A/S er i øvrigt ved at lægge sidste hånd på en bygningsudvidelse, der muliggør en større maskinpark og yderligere forædling af trykte materialer.

Bestyrelsen vil efter transaktionen bestå af Otto Christensen (formand), John Lesbo, Finn Steffensen, Carsten Thygesen og Gert Kristiansen.

Tilsammen beskæftiger Emballagegruppen A/S og Strandbygaard Grafisk A/S ca. 180 medarbejdere og omsætter for knapt 300 millioner kr.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-09-11

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage udstyr Trykpresse Trykteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC