Nyt plantebaseret polyethylen-materiale til etiketter

Den finske producent af materiale til etiketter, UPM Raflatac, lancerer en ny plantebaseret polyethylenfilm, velegnet til etiketter til emballage inden for bolig- og hudpleje. Lanceringen indebærer at Raflatc udvider deres udbud af plastbaseret og bionedbrydelige etiketfilm på det europæiske marked.
Den nye etiketfilm har betegnelsen RafBio PE 85, og den har ifølge Raflatac samme egenskaber som en standard fossilbaseret PE-film.

Raflatac fortæller, at RafBio PE 85 er en fleksibel etiketfilm, som er velegnet til etikettering af flasker, der kan presses sammen og flasker med konturfacon o.l. som er normale inden for bolig- og hudplejemarkedet.

RafBio PE 85 indgår i Raflatacs RafBio-familie, som består af biobaserede film, som man begyndte at lancere tilbage i 2011. RafBio PE 85 er et slidstærkt materiale, der reducerer kuldioxidudslippet gennem hele materialets livscyklus sammenlignet med konventionelt oliebaseret PE-materiale.

Filmmaterialet er produceret af sukkerørsbaseret ethanol og indeholder mere end 80 procent for vedvarende og plantebaseret råmateriale. Materialet kan genbruges som fossilbaseret polyethylen.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-09-24

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Biomaterialer Bioplast Drikkevareemballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC