Avery Dennison bygger stand af etiketaffald

På LabelExpo, der åbner i dag den 25. september, viser materialeproducenten Avery Dennison er engagement i bæredygtighed ved, at deres stand er bygget af genindvundet etiketaffald.

Renar Kezar, som er global ansvarlig for Abery Dennisons bæredygtighedsstrategi, fortæller at det er bedre at vise end at fortælle, og med LabelExpos overordnede tema ”Pioneering change”, ser Avery Dennison det som en mulighed, at gå forrest i kampen for bæredygtighed i en branche, hvor der notorisk er et stort materialespild.
 
– Anvendelsen af bærefolie til selvklæbende etiketter, og det deraf resulterende spild, er et tema vi er meget optaget af. Et af vores 2025-mål er, at hjælpe vores kunder med at reducere spildet fra vores produkter. Et andet mål er at lave produkter, der har en positiv indflydelse på miljøet. Ved at bygge vores stand af spildprodukter har vi en enestående chance for at lære noget om, hvordan spild kan indsamles og genanvendes såvel som en mulighed for, at inddrage både kunder og ansatte i vores strategi.
 
Omkring halvdelen af standen er lavet af etiketaffald samlet hos Avery Dennisons kunder. Materialet er genindvundet, gen-processeret med andre celluloseprodukter og resultatet er et produkt kaldet ECOR® by Noble Environmental Technologies, som er et globalt selskab til fremme af cirkulær økonomi.
 
– Vi er meget tilfredse med, at have Avery Dennison som partner i dette projekt, der øjeblikkeligt, reelt og synligt viser perspektivet i cirkulær økonomi, udtaler Derek McSpadden, som er vice president i Noble Environmental Technologies.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-09-25

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC