Ny digital etiketteknologi præsenteret på Labelexpo
Simon Rothen, direktør hos Mouvent, præsenterar den nye etiketteknologi på Labelexpo.
Etikettpressen LB702-WB betegnes som en ”game-changer” inden for digital etiketproduktion.
Et kig indenfor i LB702-WB etikettrykmaskinen.

På den netop overståede Labelexpo-messe i Bruxelles har joint venture-selskabet Mouvent introduceret en ny teknologi til digital trykning af etiketter.
 
Mouvent, et joint venture dannet af firmaerne Bobst og Radex, udtaler på messen, at den nye teknologi – MouventTM Cluster-konceptet – er en genial trykteknologi baseret på en stærkt integreret "klynge", som gør det er muligt at udskrive op til syv farver på flere forskellige typer af substrater.
 
På Labelexpo viste Mouvent tre forskellige digitale etiketpresser.
 
Ifølge firmaet er LB701-UV markedets mindste high-end digital label presse i smalbane-segmentet, og storebroren, LB702-UV-pressen, som er udstyret med to print-clusters, siges at være den mest produktive digitale smalbane-etiketpresse.
 
Den tredje presse - LB702-WB - betegnes som en "game changer" i digital label produktion. Pressen bruger 100% vandbaserede Mouvent ™ -farver, garanteret fri for flygtige organiske forbindelser og fuldstændig fødevaresikker.
 
– Med LB702-WB er det nu muligt at producere langlivede, højkvalitets og iøjnefaldende etiketter, med en miljøvenlig trykmetode, og alt sammen til en meget økonomisk pris, udtaler administrerende direktør Simon Rothen, Mouvent.
 
– Vi er så glade for at kunne præsentere disse maskiner på Labelexpo. Vi tror vi er i begyndelsen af ​​noget helt specielt. Hver af disse tre maskiner repræsenterer et fremskridt i sortimentet, og sammen tager de digitalt etiketprint til et helt nyt niveau. Vi glæder os til at bringe disse til markedet så hurtigt som muligt, så folk kan drage nytte af denne innovative løsning, slutter Simon Rothen.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-10-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC