Schur Pack køber ind hos Eson Pac
Der gives håndslag på handlen: Fra venstre: Johan Hesser, Nalka Invest, Fredrik Ståhl, Eson Pac Group, Knud Jensen, Schur Pack International og Andreas Davidsson, Schur Pack Sweden.

Schur Pack køber en del af Eson Pac. Købet vedrører segmentet Consumer Packaging og passer godt ind i Schur Packs kundeportefølje til fremstilling af kartonemballage.
 
Salget er i overensstemmelse med Eson Pacs strategi om at fokusere på sekundære emballage løsninger til medicinalindustrien med fuld fokus. Derudover skaber Eson Pac en dedikeret organisation for sine industrisegmenter i mærkning med det formål, at skabe de bedste betingelser for disse kunder også.
 
Begge parter ser store muligheder for at specialisere deres respektive virksomheder yderligere og give deres kunder endnu bedre service, ekspertise og support i deres udvikling.
 
– Eson Pac har siden starten for 50 år siden haft sine kernekompetencer i farmaceutiske emballage og de høje standarder for kvalitet, sikkerhed og renhed. Det er de kunder, vi ønsker at fortsætte med at udvikle og vokse med. Samtidig ønsker vi at skabe en faglig udvikling for vores kunder i forbrugersegmentet, som vi har gjort i aftalen med Schur Pack, siger Fredrik Ståhl, administrerende direktør for Eson Pac Group
 
– Dette er en naturlig forlængelse af vores overtagelse af Ekman i Jönköping og vores engagement i det skandinaviske marked for karton for forbrugerprodukter. Disse mængder giver os gode muligheder for at videreudvikle vores fabrik i Jönköping. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med disse kunder og bevise, at vi kan levere den samme høje kvalitet og service som Eson Pac har gjort. Vi vil i den nærmeste fremtid kontakte de berørte kunder for, sammen med dem, at udarbejde en plan for overdragelsen, slutter Andreas Davidsson administrerende direktør hos Schur Pack Sweden AB.
 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-10-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC