Tetra Pak øger salget og mindsker miljøbelastningen

Tetra Pak har netop præsenteret sammenstillingen af bæredygtighedsarbejdet i Norden og Baltikum. Det sker i forbindelse med, at den globale bæredygtighedsrapport 2017 publiceres. Det langsigtede arbejde på alle markeder betyder, at virksomheder globalt når deres klimamål. CO2-udslippet er blevet reduceret med 16 procent, sammenlignet med 2010, samtidig er antallet solgte emballager øget med 19 procent, hvilket er et vigtigt budskab.


– vores aktive og systematiske arbejde i Norden og Baltikum giver resultat, og vi opnår en mindre påvirkning af klimaet, samtidig med at vores salg går op. Vi arbejder også med at mindske vores kunders klimapåvirkning, når vi tilbyder emballageløsninger, som i stadig større udstrækning er planatebaserede. Vores emballager med plantebaseret plastik i skruelåget bliver stadig mere almindeligt, fortæller Johan Rabe, direktør for Tetra Pak i Norden.

I årets løb har Tetra Pak i Norden præsenteret verdens første livscyklusanalyse for emballage, som indeholder vedvarende plastik. Den viseer fx at en emballage, som fremstilles af vedvarende materiale og har et skruelåg af plantebaseret plastik, er mere klimasmart en tilsvarende emballage, baseret på fossile materialer uden kork.
 
– Vores årlige forbrugerundersøgelse viser fortsat stor interesse for miljø.Mere end 80 procent af nordiske forbrugere tror, at miljø og klimaspørgsmål vil få stigende betydning fremover. Derfor arbejder vi for at kunne tilbyde nye klimasmarte produkter, fortæller Erik Lindroth, miljødirektør hos Tetra Pak i Norden.

Via pdf-länken nedan kan du läsa om Tetra Paks hållbarhetsarbetet i Norden och Baltikum. 
 
Via PDF-link nedenfor kan du læse om Tetra Paks bæredygtighedsarbejde i Norden og Baltikum.
Den globale bæredygtighedsrapport 2017 finder du her.
Download PDF: Tetra Pak-2017-sustainability-report-Nordic.pdf


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-10-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Miljø Tetra Pak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC