Ny MGI-løsning kan åbne op for at tilføre ekstra værdi i korte serier

Konica Minolta ejer cirka 40 procent af aktierne i MGI, og kunne på Labelexpo præsentere den helt nye JETvarnish 3D Web Color+, som er den første rulle-til-rulle digitale løsning, der kan tilbyde et komplet in line set-up, der kører i en proces fra start til slut.
 
Printkvaliteten i 4 farver er høj – 3600 dpi. Der benyttes dry toner, der kan køre med variable data, der kan benyttes lak-effekter som 2D eller 3D i op til 232 microns. Løsningen indeholder også en digital folieringsenhed og semi-rotations Die Cutting.
Og det hele kører som nævnt i én arbejdsgang lige fra overfaldebehandling til etiketbaner og oprulning.
Der kan printes på en bred vifte af medier med en hastighed inklusiv lak og g´folie på mellem 10 m/min og 20 m/min i 1200x1200 dpi 8 bits opløsning (= 3600 dpi) i en bredde på 330 mm. Hastigheden uden 4-farveprint kan komme op på 42 m/min. i en bredde på 420 mm
 
– Denne løsning er udviklet til eksisterende etiketproducenter, men den kan også være med til at åbne andre trykkeriers øjne for, hvor let det kan være at producere etiketter i korte serier og tilført ekstra værdier i form at spotlak, folie og variable data, fortæller MGIs repræsentant på Konica Minolta-standen.
 
– Den største teknologiske nyhed på denne løsning er scanneren, og opstartsenheden. Og så er revolutionerer inkjet-teknologien hele processen.
 
Der lød flere positive kommentarer fra danske gæster under demonstrationen af JETvarnish 3D Web Color+ løsningen, og et gæt fra Konica Minoltas side er, at der inden for de næste år står to til fire JETvarnish 3D Web Color+-løsninger i Danmark.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-10-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage Emballage udstyr Etiketter og mærkning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC