Færdige etiketter i én arbejdsgang med hybridløsningen Gallus Labelfire

Gallus og Heidelberg har sammen udviklet den nye etiketløsning, Gallus Labelfire 340, der tilføjer digitale produktionsmuligheder sammen med lak, forædling m.m. i én arbejdsgang fra rulle til den færdige etiket-rulle.
 
Løsningen kan køre med lak til fx relief-lak og blindskrift, og det er en løsning, der er velegnet til etiketter med høj forædling. Den kører 50 m/min i høj kvalitet. Prisen uden lakværk ligger omkring 13 mio.
 
Det er ikke en løsning, der kommer til at stå mange af i Danmark, men måske et par stykker, mener Gallus-repræsentanten, Poul Breindal, som viste løsningen på det nylige Labelexpo.
 
Gallus Labelmaster 440, som er en 17” løsning, blev lanceret sidste år, og der er solgt 30 maskiner worldwide. Det er en løsning der er superenkel og ergonomisk at betjene. Og så er den hurtig. 200 m/min med lynhurtige jobskift.
 
Labelmaster bygges op i platforme og den kan konfigureres fra en basis model til en fuldt udstyret version med automation svarende til kundens opgaver og behov.
 
Jeg overværede demonstrationen sammen med Lars Larsen fra Aniket, som kommenterede, at hans to ældre Gallus-linier kører perfekt og uden opsyn. Men interessen for også at kunne arbejde med digitale løsninger var stor, og det var blandt andet en af årsagerne ti,l at Lars Larsen var på Labelexpo. Han skulle se, hvad der bød sig af muligheder.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-10-09

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Digital print emballage Etiketter og mærkning Flexotryk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC