Ivisys har vundet ”Entrepreneurial Company of the Year Award”

Det er analysevirksomheden Frost & Sullivan, der står bag uddelingen af prisen på det europæiske marked.  Prisen er blevet tildelt Ivisys for deres ”machine vision inspection”-platform.


Ivisys er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger avanceret udstyr til kontrol og fejlfinding, måling og produktverifikation af blandt andet emballage. Deres systemer bygger på nye patenterede algoritmer, der er uensartede for at objektivere rotation og skalering og robust mod forskellige belysningsforhold.


Det sker fx med IVISYS Robo Inspection, der er en integreret multifunktions bin-picker og kvalitetskontrolstation, der kan bruges til automatisk plukning af genstande direkte fra paller og levering til trykmaskiner, samlebånd, svejsning eller CNC-bearbejdning.


Frost & Sullivan har givet prisen for at vinde fodfæste som en innovative leverandør af løsninger til fremstillingsindustrien i en tid, hvor virksomhederne bevæger sig i retning af IoT (Internet of Things) eller IIot (Industrial Internet of Thinds).
 
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-10-09

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Emballeringsudstyr

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC