...

Dette er Packnews.com (.se|.no|.dk|.fi)

Packnews er de førende nordiske websteder for formidling af nyheder inden for emballagebranchen. Packnews blev etableret i sommeren 2005 (under navnet Packnyheter) og er siden da vokset kontinuerligt.

Packnews’ ambition er at beskrive udviklingen inden for det yderst interessante emballageområde på en sådan måde, at man videreformidler relevante og inspirerende oplysninger til både emballagebranchen og dens kunder.  
Daglig lægges der en række nyheder op af redaktionen, som har stor erfaring med emballagerelateret journalistik.

Bo Wallteg er chefredaktør og ansvarlig udgiver for samtlige websteder under Packnews.com

Jerry Pettersson er redaktør for Packnews.se. Han og Bo Wallteg har lavet emballageaviser siden begyndelsen af 1990’erne.

I Danmark er Lis Lykke og Søren Winsløw ansvarlige for det redaktionelle indhold på www.packnews.dk samt for salg af annoncer. De har begge mange års erfaring fra den grafiske branche og udgiver desuden www.printogmedier.dk.

I Norge er Per Øyvind Nordberg ansvarlig for det redaktionelle indhold på Packnews.no. Han er desuden informationsleder i den norske Emballasjeforeningen

Packnews.fi udarbejdes i samarbejde med Print&Media Publishing Oy. Finsk redaktør er Reino Lantto.

Hans Friedsam er ansvarlig for annoncering og andre markedsføringsaktiviteter.


Packnews er uafhængig og er ejet af avisen nord emballage, en privatejet emballageavis, der dækker hele Norden.  

Packnews tager gerne imod pressemateriale, helst i digitalt format. Vi forbeholder os retten til at redigere nyhederne og tilpasse dem til vores digitale format.
Pressemateriale og nyheder etc. kan e-mailes til de respektive landes redaktør eller uploades ved at klikke på ”Pressemateriale”.

Packnews udsender også et nyhedsbrev på de respektive sprog. Nyhedsbrevene kommer en gang om ugen og beskriver de vigtigste nyheder i den forgangne uge. Vores nyhedsbreve når ud til i alt 60.000 modtagere hver uge!


Velkommen til Packnews
og en verden af interessante og informative emballagenyheder!

Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC